KONYA / SELÇUKLU - Oğuz Kağan İlkokulu

Nis

Valiliğimiz himayelerinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yürütülmekte olan "Bizim Okulumuz" (Okul Merkezli Gelişim Projesi) kapsamında gerçekleştirilecek olan "Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere Proje Yarışması" na 2-B sınıfımız katılıyor.

Mrt

On bir ayın sultanı Ramazan ayımızda kardеşliğin ve  yardımlaşmanın en güzel örneğini bugün okulumuzda gerçekleştirdik.

Öğretmenlerimiz ve aileleriyle iftar yemeğinde buluştuk.Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. Yıl Etkinlikleri okulumuz bünyesinde gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı’mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Okul Programımızı gerçekleştirdik.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyoruz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen  öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Anasınıfı B ve C şubelerimiz hayvan dostlarımızı tanımak için hayvanat bahçesine gezi düzenlediler.

Mrt

Bakanlığımızın başlattığı Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında öğrencilerimiz Balık Ağı Oyunu, Beş Taş Oyunu , Beş Pas Oyunu ,1-2-3-4 Oyunu Altın Bilezik Oyunu ve Mendil Kapmaca çeşitli oyunlar  oynayarak eğleniyorlar...

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Şubat ayı etkinliği "Kültürel Öğeler İçeren İçerikler Hazırlanması"  kapsamında Anasınıfı A şubemiz Rize'nin kültürünü yaparak ve yaşayarak tanıdılar

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Şubat ayı etkinliği "Kültürel Öğeler İçeren İçerikler Hazırlanması"  kapsamında Anasınıfı B şubemiz Amasya elmasını eğlenerek ve tadarak tanıdılar

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Şubat ayı etkinliği "Kültürel Öğeler İçeren İçerikler Hazırlanması"  kapsamında Anasınıfı D şubemiz yaptıkları sıra gecesi ve diğer etkinliklerle Mardin' i tanıdılar.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Atasözü ve Deyimlerimizi resimledik.

⭐Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması

⭐Başarmaya Hazırım Projesi En İyi Öykü Yarışması

⭐İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması

⭐Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Yarışması

Mrt

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2024 yılı Erasmus+ Akreditasyonuna dahil olma hakkı kazandık.  Okulumuza hayırlı olsun

Mrt

2023-2024 yılında yürüttükleri  e twinning çalışmaları sonucunda  önce ulusal kalite etiketi almaya hak kazanıp başarılarını Avrupa kalite etiketiyle taçlandıran arkadaşlarımızı kutlarız.

Yeniden e- twinning school etiketi almamızda gösterdikleri gayretli çalışmalarından dolayı kendilerini ayrıca tebrik ederiz.

*KODLAMA

*STEM ETKİNLİKLERİ