Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak ayı çalışmalarımız

YETENEK PAYLAŞIM SAATİ

*OYUN SAATİ

Şbt

Bugünkü durağımız Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi Sanat Tasarım Atölyesi'ydi.

Öğrencilerimiz, farklı atölyelerde yeteneklerini keşfetme ve becerilerini sınama imkanı buldular. Destek ve ulaşım imkanı sağlayan Selçuklu Belediyemize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 1.Sınıf Öğrencilerinin Sancak İtfaiyesi ziyaretinden yansıyanlar...

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ; 28 Aralık Perşembe günü saat 11.00 'de Sultan Serdar DOKSÖZ, öğrencilerimizle kitap okuma ve yazarlık üzerine söyleşi gerçekleştirdi.Güzel söyleşisi için kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Projenin "Sorumluluk ve Özdenetim" teması kapsamında  1-C  sınıfı öğretmenimiz Esma Yeliz Karabulut ve öğrencileri sokak hayvanlarına mama ve su ikramında bulundular.

Projenin "Edep, Saygı, Nezaket" teması kapsamında  1-C  sınıfı öğretmenimiz Esma Yeliz Karabulut ve öğrencileri yaşlılarımıza kek ikramında bulundular.

Projenin Aralık ayı teması olan Yardımseverlik ve Merhamet konusu kapsamında 1-C  sınıfı öğretmenimiz Esma Yeliz Karabulut ve öğrencileri huzurevi ziyaretinde bulundular.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda  düzenlediğimiz “Afiş Tasarım Yarışması” için birbirinden güzel afişler yapıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

İlçeye gönderilmek üzere okulumuzdan 1. Seçilen afişimiz 4-A sınıfından Behzat KOZAN'a aittir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Diğer afişlerde okul koridorumuzda sergilenmiştir.

Ock

Şehrimiz İmzamız projesi kapsamında okulumuzda şehrimizi tanıtan panolar hazırlandı.

NEÜ Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları kapsamında şehrimizi tanıtan duvar resmi çalışmalarını okulumuzda gerçekleştirdiler.

Ara

Hayırseverlerimiz tarafından tüm okul öğrencilerimize ve misafirlerimize sıcak lokma tatlısı ikram edildi. Rabbim kendilerinden razı olsun, hayırlarını kabul etsin.

Ara

Kan'panya kapsamında 20 Kasım 2023 Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirilen Gönüllü Kan Bağışı programımıza katılımlarıyla bizlere destek, bağışlarıyla ise yüzlerce insanımıza umut olan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Aynur TÜRKOĞLU ve tüm gönül dostlarımız ile kıymetli katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda  düzenlediğimiz “Sözlük Tasarım Yarışması” için öğrencilerimiz birbirinden güzel sözlükler tasarladılar. İlçeye gnderilmek üzere okulumuzdan 1. seçilen sözlüğümüz 2-C sınıfından Ömer Asaf GÜVEN ' e aittir.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz uhdesinde yürütülen "Başarmaya Hazırım Projesi" kapsamında 3. Sınıf öğrencilerimize Başarmaya Hazırım Hikaye Kitabı ve Hikaye Kurgu Özel Defterlerinin dağıtımını yaptık. Veli bilgilendirme toplantılarımızla uzun soluklu okuma projemizin startını verdik. Ev okumalarımızı tamamladık. Komşu günü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Artık öğrencilerimiz küüphane ve kırtasiyelere giderek kitap listelerini oluşturmaya başladılar.

Ara

Anasınıfı şubelerimiz ailelerin ve çocukların birlikte katılım gösterdiği etkinlikler gerçekleştirdiler.

*NOKTA

*SESSİZ İNSANLAR EVİ

*KİTAP HASTANESİ

*KENDİ KİTABIM