KONYA / SELÇUKLU - Oğuz Kağan İlkokulu

Kas

4/D sınıfımız 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında Ankara' ya gezi düzenlediler.Öğretmenimiz Dilek AKSİN ’e teşekkür ediyoruz.

Anıtkabir

1. ve  2.Meclis

MTA

Akvaryum

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

2- B ve 4-E sınıflarımız Sille Tabiat Okulu faliyetlerinin 2. turunu tamamladılar.

Arkeolojik kazı ,Bitki albümü oluşturma ,Güven Bana Oyunu etkinlikleri ile eğlenerek öğrendiler.

Kas

Anasınıfı A-B-D sınıflarımız 80 Binde Devri Alem Parkına giderek dinazorları yakından tanıdılar. Eğlenceli bir gün geçirdiler.

Ekm

4. Sınıflarımız fen bilgisi dersinde madenler , fosiller ve kayaçlar kazanımını pekiştirmek için MTA Orta Anadolu 2. Bölge Müdürlüğüne gezi düzenlediler.  Jeoloji mühendislerinden bilgi aldılar.

Eyl

İlköğretim haftasını coşkuyla kutladık.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılına başladık. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.

Ağu

Şükriye Onsun İlkokulu 'na gerçekleşen ataması nedeniyle yaklaşık sekiz buçuk yıl okulumuzda görev yapan müdürümüz Sabri SAYAR okulumuzdan ayrılmıştır. Bugüne kadar okulumuza kattığı artı değer ve hizmetler  için teşekkür ederiz.

Karatay Büyük Sinan Mehmet Fatma Dilan İlkokulu'ndan ayrılarak okulumuza müdür olarak atanan Arif KONAKCI' ya başarılar diliyoruz. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.

Haz

Karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor; sıkça kitap okuyup çokça dinlenecekleri , bolca eğlenecekleri bir yaz tatili diliyoruz.

Öğrencilerimiz, gülsün diye...

Okulumuzda kermes ve çocuk oyun alanı etkinliklerimiz düzenlenmiştir.

Ziyaretlerimiz sürüyor.

KOP ÇOCUK KÜTÜPHANESİ

ARKEOLOJİ MÜZESİ

SAHİP ATA MÜZESİ

ETNOĞRAFYA MÜZESİ

80 BİNDE DEVR-İ ALEM

BİLİM MERKEZİ

May

Azerbaycan  ,Romanya ve Türkiye ortaklı My Friend Mathematics Projesiyle  öğrencilerimizin matematiğe olan  ilgisini arttırmak, dijital içeriklerden web 2.0 araçlarından da yararlanarak matematik becerilerini geliştirmek  ve  öğrencilerimize matematiği sevdirmek amaçlanmıştır.

Proje çalışmalarımız ocak ayında başlamış mayıs ayına kadar devam etmiştir.  Öğrencilerimiz proje çalışmalarıyla disiplinler arası bir yaklaşımla, oyunla  eğlenerek matematik konularını pekiştirmişlerdir. Yapılan etkinliklerle öğrencilerimizin matematiğe karşı olumlu tutum geliştirmeleri hedeflenmiştir.

May

Yine ,yeni , yeniden etiket sahibiyiz. Emek veren çalışma arkadaşlarımıza ve katkı sunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Math With Games adlı eTwinning projesi hızla devam ediyor.

Projeyi Türkiye'den 1 Kurucu (Tepealan İlkokulu Öğretmeni Elif  OCAK) ve  ve Azerbaycan'dan 1 kurucu (137 Nömreli Tam Orta Mekteb öğretmeni Nigar BABAYEVA) yürütmektedir.

Türkiye'den diğer ortaklar ise Oğuz Kağan İlkokulu Müdür Yardımcısı Yusuf GÖNÜLTAŞI,

Ova Cuma İlkokulu Sınıf Öğretmeni Süheyla KAYABAŞI,

Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu Öğretmeni Özlem TOPÇU,

Kortaş İlkokulu Sınıf Öğretmeni Yılmaz YILDIRIM ve

Sultanbeyli Merkez İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ezgi DURMAZ'dır.

Projede;

1.Word Art

2.Ritmik Sayma

3.Tangram

4.Bardak Oyunu

5.Köşe Kapmaca

6.Saat Modeli gibi çalışmalar yapılmaktadır.

Nis

Bayramı bayram gibi yaşayan öğrencilerimize, vesile olan öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen tüm değerli velilerimize teşekkür ederiz. Emeğin, tebessümle birleştiği alkışla takdir edildiği harika bir kutlamaydı. Tüm Oğuz Kağan Ailesine armağan olsun.