May

Konya ÖDS (Ölçme Değerlendirme Sistemi) kapsamında ilimizdeki 4. sınıflara yönelik yapılacak  ''Okuma Becerileri'' İzleme Değerlendirme Uygulaması-2  https://konyaods.meb.gov tr/  adresi üzerinden 10 Mayıs 2023 tarihinde 08.00-24.00 saatleri arasınde çeevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

May

Mrt

Konya'nın 2023 yılı Ramazan imsakiyesi belli oldu.

23 Mart Perşembe günü başlayacak Ramazan-ı Şerif, bu yıl 29 gün sürecek.

Konya'da ilk oruç 05.22'deki imsak ile başlayacak ve 19.11'de okunacak akşam ezanı ile tamamlanacak.

Mrt

Önümüzdaki Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan Resim(13-17 Mart) ve Müzik(20-24 Mart) Alanı Bilsem Ön Değerlendirme sürecine ilişkin randevu listelerimiz aşağıdaki gibidir. İlgii öğrenci ve velilerimizin bilgisini rica ederiz.

Şbt

Akıl ve Zeka Oyunlarına ilişkin İlçe Finallerinde okulumuzu temsil edecek öğrencileri belirlemek üzere, detayları aşağıdaki görselde yer aldığı şekilde bünyemizde ödüllü turnuva düzenlenecekir.

Şbt

3. ve 4.sınıflarımıza  yönelik düzenlenecek yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz,  Figen AKTAŞ öğretmenimizle iletişime geçebilir.

Ekm

21 Eylül etibarı ile aşamalı olarak okul öncesi ve birinci sınıflarımızda başlayan yüzyüze eğitim ile diğer sınıflarımızda uygulanan uzaktan eğitim faaliyetlerine dair üç haftalık okul çalışma planımız aşağıdaki gibidir.

Ekm

Tem

Okul Aile Birliğimizin aldığı karar ve yaptığımız veli anketi sonucunda 2015/2016 Eğitim - Öğretim yılından itibaren kademeli olarak başlamak üzere okulumuz kıyafetleri örnekteki gibi uygulanacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere önemle duyurulur.

ÇEKET: Çift yönlü olacak. Renk : Dışı Parlement mavisi içi Turkuaz. Çizgi rengi : Camel

TİŞÖRT VE LAKOS : rengi beyaz Yaka rengi :  Beyaz. Yaka ve kol bantlar: turkuaz çift şerit beyaz biye

PANTOLON rengi : Camel

ETEK : Tek Pleli olacak. Etek rengi : Camel

NOT : Örnekleri okulumuzda ki mankende görebilirsiniz.