MAKE HAPPY, BE HAPPY(MUTLU ET, MUTLU KAL) TWİNNİNG PROJESİ

Öğretmenimiz Esma Yeliz Karabulut'un öncülüğünde okulumuzda gerçekleştirilecek olan  Make Happy, Be Happy adlı proje başlıyor...

Bu proje 10 Türkiye den ,1 İtalya ve 2 Ürdün' den katılan öğretmenlerden oluşmaktadır.

Projemiz öğrencilerimize hem ruhsal hem fiziksel aktiflik sağlayacak bir iyilik projesidir. Öğrencilerimizin kalplerine dokunarak iyilik tohumları ekmek istiyoruz. Eğitim-öğretimde değerlerimiz, hayat bilgisi ve sosyal bilgiler konuları içerikleriyle de bütünleştirerek vermek istiyoruz. Günümüz çocuklarının gitgide bencil, hareketsiz, asosyal, depresif, karamsar, kendine ve çevresine yabancılaşan bir karakter oluşturduklarını görmekteyiz. Bu özelliklerini köreltecek etkinlikler planlayıp çevrelerine, insanlara, hayvanlara, doğaya karşı faydalı olmayı ve bundan mutluluk duyma bilinci ve ruhu aşılamayı amaçlamaktayız. Mutlu çocuklar mutlu gelecektir. Mutluluk her insanı üretken, verimli, sorumlu, faydalı yapan muhteşem bir güçtür. Geleceğe mutlu çocuklar yetiştirerek faydalı olmak istiyoruz.

16-01-2023

Yayın: 16.01.2023 - Güncelleme: 16.01.2023 23:16 - Görüntülenme: 146