Bi Dünya Matematik A World Of Mathematics eTwinning Proje Videosu

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Dimnit AĞRALI 'nın proje ortağı olduğu Bi Dünya Matematik A World Of Mathematics  eTwinning Projesi Mayıs ayı itibariyle sonlandırılıyor. Projede birçok eğlenceli ve eğitici  matematik etkinlikleri gerçekleştirildi. Aile katılım çalışmaları yapılarak velilerle işbirliği içinde bulunuldu Okulumuz öğrencileri etkinliklere severek ve isteyerek katıldılar. Proje 10 Türk ve  1 Azerbaycan 'dan olmak üzere 11 öğretmen katılmıştır. Proje okulları arasında işbirliği dayanışma ve paylaşım adına birçok çalışma yapılmıştır. Öğretmenimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Okulumuz öğretmeni Dimnit AĞRALI'nın hazırladığı proje veda videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

LİNK : https://youtu.be/bziUTLOp_F4

Yayın: 19.05.2021 - Güncelleme: 02.01.2023 00:34 - Görüntülenme: 120